Traileri: Seth Rogen nähdään tuplaroolissa HBO:n An American Pickle -komediassa

06.07.2020 11:59 | Muropaketin toimitus

An American Pickle -elokuva saa ensi-iltansa elokuussa.

Yhdysvaltalainen HBO Max -suoratoistopalvelu on julkaissut ensimmäisen trailerin Brandon Tostin ohjaamasta An American Pickle -komediasta, jonka pääosissa nähdään Seth Rogen.

An American Pickle perustuu Simon Richin vuoden 2013 Sell Out -pienoisromaaniin, jonka pohjalta hän on itse muokannut elokuvan käsikirjoituksen. Ohjaaja Trost on työskennellyt Rogenin kanssa aiemminkin esimerkiksi elokuvissa This Is the End, Neighbors ja The Interview, joissa hän toimi kuvaajana.

An American Picklessa nähdään myös muun muassa Maya Erskine, Sarah Snook, Eliot Glazer ja Jorma Taccone.

Tuplaroolissa nähtävä Rogen esittää Herschel Greenbaumia, maahanmuuttajaa, joka tipahtaa suolakurkkupurkkiin. Hyvin säilötty mies herää 100 vuotta myöhemmin nykyhetken Brooklynista, jossa hänen ainoa elossa oleva jälkeläisensä on myös Rogenin esittämä koodari Ben Greenbaum.

An American Pickle saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 6. elokuuta. Sen saapumisesta HBO Nordicille ei vielä tietoa, sillä elokuva on toukokuussa aloittaneen HBO Max -suoratoistopalvelun alkuperäistuotanto, joita ei ole vielä nähty Suomessa oikeastaan lainkaan.

Toissa perjantaina HBO Nordicilla alkanutta Doom Patrol -sarjan kakkoskautta on Yhdysvalloissa promottu HBO Max -originaalina, jota se ei ole. Supersankarisekoilu on alun perin DC Universe -palvelun tuotos.