Viime vuosien paras toimintatrilleri saa ruudinkäryistä jatkoa – Sicario 2: Soldadon traileri julkaistu

20.12.2017 10:22 Muropaketin toimitus

Denis Villeneuven vuonna 2015 ohjaama Sicario saa jatkoa kesäkuussa 2018. Elokuvasta Sicario 2: Soldado on nyt julkaistu ensimmäinen, ruudinkatkuinen traileri.

Sicario 2: Soldado jatkaa vuonna 2015 alkanutta, väkivaltaista tarinaa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla toimivien huumekartellien ja poliisin välisestä sodasta. Jatko-osassa huumesota on edennyt siihen pisteeseen, että kartellit ovat alkaneet kuljettaa terroristeja maiden rajan yli. Alkuperäisestä elokuvasta tutut agentti Matt Graver (Josh Brolin) ja Benicio Del Toron esittämä Alejandro joutuvat jälleen keskelle tätä sotaa.

Sicario 2: Soldadon ohjaksissa ei nähdä enää alkuperäistä Denis Villeneuvea vaan elokuvan ohjaa italialainen Stefano Sollima. Käsikirjoitus on edelleen tutuissa käsissä, sillä tarinan kynäilee jälleen Taylor Sheridan.

Brolinin ja Del Toron lisäksi elokuvassa nähdään Isabela Moner (Transformers: The Last Knight), Jeffrey Donovan (Burn Notice, Fargo), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Murder on the Orient Express) ja Catherine Keener (Get Out, The 40-Year-Old Virgin).

Sicario 2: Soldado saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 29. kesäkuuta, 2018. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.