Traileri: Steven Spielbergin scifiä, kauhua ja fantasiaa tarjoava Amazing Stories -sarja nähdään Apple Plus -suoratoistopalvelussa

18.02.2020 17:01 | Muropaketin toimitus

Amazing Stories alkaa maaliskuussa.

Apple TV+ on julkaissut ensimmäisen trailerin Steven Spielbergin Amazing Stories -antologiasarjasta. Mainospätkä esittelee kymmenestä jaksosta koostuvan sarjan viisi eri kertomusta.

Amazing Storiesin tarinat ovat kaikki eri tekijöiden luomuksia ja jaksoista vastaavat muun muassa ohjaajat Chris Long (The Americans, The Mentalist), Mark Mylod (Succession, Game of Thrones), Michael Dinner (Unbelievable, Sneaky Pete), Susanna Fogel (Utopia, Play By Play) ja Sylvain White (Stomp The Yard, The Rookie).

Sarjassa nähdään Dylan O’Brien (Maze Runner, Teen Wolf), Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House, You), Josh Holloway (Lost, Yellowstone), Sasha Alexander (Rizzoli & Isles, Shameless) sekä Edward Burns, Kerry Lynne Bishé, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin Stowell ja Juliana Canfield. Mukana on myös viimeisessä roolissaan viime lokakuussa menehtynyt Robert Forster.

Amazing Stories on uusintaversio Spielbergin vuonna 1985  tekemästä sarjasta. Sen jaksot olivat pääosin kauhua, fantasiaa ja scifiä, ja ohjaajina toimivat Spielberg lisäksi esimerkiksi Bob Clark, Clint Eastwood, Joe Dante, Martin Scorsese, Irvin Kershner, Robert Zemeckis, Danny DeVito, Tom Holland, Brad Bird, Nick Castle ja Burt Reynolds.  Sarja voitti viisi Emmy-pystiä, mutta se päätettiin silti lopettaa vain kahden kauden jälkeen.

Amazing Storiesin uusintaversion viisi ensimmäistä jaksoa tulevat tarjolle Apple Plussaan 6. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat