Traileri | Syksyn odotetuin fantasiasarja The Wheel of Time nähdään marraskuussa

03.09.2021 08:06 | Muropaketin toimitus

Amazonin esittämän The Wheel of Time -sarjan pääosassa nähdään Rosamund Pike.

Amazon Prime Video on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin Robert Jordanin samannimiseen fantasiakirjasarjaan pohjautuvasta The Wheel of Time -sarjasta. Se sijoittuu maailmaan missä taikuus on totta, mutta vain naiset voivat käyttää sitä hyväkseen.

Sarjan pääosan näyttelee Rosamund Pike. Hänen esittämänsä Moiraine lähtee vaaralliselle matkalle viiden nuoren miehen ja naisen kanssa. Moiraine uskoo, että yksi näistä nuorista on joko maailman pelastavan tai sen tuhoavan hahmon inkarnaatio.

Mukana ovat myös muun muassa Daniel Henney (Wolverine), Álvaro Morte (Money Heist), Sophie Okonedo (Hotel Rwanda), Kae Alexander (Game of Thrones), Madeleine Madden (Tidelands), Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel), Michael McElhatton (Game of Thrones), Barney Harris (Clique), Marcus Rutherford (Obey), Josha Stradowski (Just Friends), Priyanka Bose (Lion), Taylor Napier (All About April) ja Emmanuel Imani (Black Earth Rising).

The Wheel of Timea tilattiin jo toinenkin tuotantokausi. Kahdeksan jaksoa sisältävä ensimmäinen kausi alkaa Amazon Prime Videossa 19. marraskuuta.