Traileri | Taksikuski- ja Raging Bull -tekijän uuden The Card Counter -kostotrillerin pääosissa nähdään Oscar Isaac ja Willem Dafoe

28.07.2021 08:44 | Muropaketin toimitus

Martin Scorsesen luottokäsikirjoittaja Paul Schraderin uusi ohjaustyö nähdään syyskuussa.

Focus Features on julkaissut ensimmäisen trailerin Paul Schraderin ohjaamasta ja käsikirjoittamasta The Card Counter -elokuvasta. Kostojännäri saa maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla ja laajempaan levitykseen se saapuu jo syyskuussa.

The Card Counter kertoo Oscar Isaacin esittämästä Tellistä, uhkapelurista, joka elää kasinosta toiseen. Tavatessaan vihaisen ja kostoa janoavan nuoren miehen (Tye Sheridan), Tell näkee mahdollisuuden omaan pelastukseensa. Elokuvassa esiintyvät myös muun muassa Tiffany Haddish ja Willem Dafoe.

Schrader tunnetaan muun muassa elokuvien Taksikuski, Raging Bull ja Kristuksen viimeinen kiusaus käsikirjoittajana. Niiden ohjaaja Martin Scorsese toimii The Card Counterin tuottajana. Schraderin edellinen ohjaustyö oli Ethan Hawken tähdittämä upea First Reformed vuonna 2017, josta irtosi myös Oscar-ehdokkuus. Sen lisäksi Schrader tunnetaan muun muassa Mishima- ja Blue Collar -elokuvien ohjaajana.

The Card Counter saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 10. syyskuuta, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.