Uusimmat

Traileri: Tältä näyttää kaikkien aikojen haukutuimman Star Wars -tekeleen jatko-osa, jonka Disney Plus julkaisee reilun viikon kuluttua

06.11.2020 08:59 Muropaketin toimitus

Uusi Star Wars -jouluspesiaali ei taida olla yhtä kamala kalkkuna kuin alkuperäinen.

Lucasfilm on julkaissut trailerin ja uusia kuvia LEGO Star Wars Holiday Special -ohjelmasta, joka on jatkoa vuoden 1978 Star Wars Holiday Special -jouluspesiaalille. Se esitettiin televisiossa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa 17. marraskuuta vuonna 1978, joka jäi ainoaksi kerraksi.

George Lucas kertoi aikoinaan haluavansa etsiä kaikki kopiot spesiaalista ja tuhota ne henkilökohtaisesti.

Uusi jouluspesiaali ei harmi kyllä vaikuta trailerin perusteella yhtä mainiolta kalkkunalta, vaan perheen pienimmille suunnatulta Star Wars -seikkailulta. Se saa ensi-iltansa Disney Plus -palvelussa 17. marraskuuta, aivan kuten alkuperäinenkin.

Lego Star Wars Holiday Specialin juonikuvaus kertoo seuraavaa:

“LEGO Star Wars Holiday Special tuo Reyn, Finnin, Poen, Chewien, Rosen ja droidit takaisin yhteen iloista elämänpäivän juhlaa varten. Tarinassa Rey lähtee uuteen seikkailuun BB-8:n kanssa oppiakseen syvempää tietoa Voimasta. Salaperäisen Jedi-temppelin kautta hänet lennätetään ajan ja avaruuden rajat ylittävään seikkailuun halki Star Wars -elokuvahistorian. Matkallaan hän kohtaa muun muassa Luke Skywalkerin, Darth Vaderin, Yodan, Obi-Wanin ja muita ikonisia sankareita ja roistoja kaikista yhdeksästä Skywalker-saagan elokuvista. Mutta ehtiikö Rey takaisin ajoissa elämänpäivän juhlaan oppiakseen juhlamielen todellisen merkityksen?”

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi