Traileri: Tältä näyttää Netflixin uusi kauhusarja Locke & Key, joka pohjautuu Joe Hillin laatusarjakuvaan

09.01.2020 07:27 Muropaketin toimitus

Locke & Key tulee tarjolle Netflixiin helmikuun alussa.

Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin vuosikausia odotetusta Locke & Key -sarjasta, joka tulee vihdoinkin tarjolle suoratoistopalveluun 7. helmikuuta.

Sarja perustuu tietysti Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin saman nimiseen IDW:n vuosina 2008-2013 julkaisemaan kauhua ja fantasiaa sekoittaneeseen mahtavaan sarjakuvaan.

Sarjan showrunnereina toimivat Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Cuse, Joe Hill ja Aron Eli Coleite ovat käsikirjoittaneet sarjan ensimmäisen jakson.

Locke & Key kertoo Locken perheen sisaruksista, joiden isä murhataan. He muuttavat äitinsä kanssa suvulleen sukupolvien ajan kuuluneeseen Keyhouse-kartanoon. Mystinen talo on täynnä yliluonnollisia asioita mahdollistavia avaimia, mutta myös pahuuden voimia.

Sarjan pääosissa esiintyvät Darby Stanchfield Nina Lockena, Jackson Robert Scott nähdään Bode Locken roolissa, Connor Jessup esittää Tyler Lockena, Emilia Jones Kinsey Lockeaa ja Bill Heck näyttelee Rendell Lockea. Mukana ovat myös muun muassa Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet ja Griffin Gluck.