Traileri: Tältä näyttää Pihla Viitalan ja Antti Reinin uutuussarja Cold Courage, jossa on mukana myös Doctor Whosta ja Schindlerin listasta tuttuja näyttelijöitä

02.04.2020 18:03 | Muropaketin toimitus

Pekka Hiltusen rikosromaaneihin pohjautuva Cold Courage -sarja alkaa Viaplaylla 3. toukokuuta.

Cold Courage on uusi suomalainen, Viaplayn alkuperäistuotantoa oleva rikossarja, joka alkaa Viaplaylla toukokuun alussa. Kahdeksanosainen sarja perustuu Pekka Hiltusen useille kielille käännettyyn rikoskirjasarjaan, johon kuuluvat romaanit “Vilpittömästi sinun”, “Sysipimeä” ja “Varo minua”.

Psykologisen trillerin tapahtumapaikkana on Lontoo ja sen keskeisissä rooleissa kahtena suomalaisnaisena nähdään Pihla Viitala ja Sofia Pekkari. Antti Reini tuo sarjaan lisää suomalaisväriä. Suomalaista näyttelijäkaartia täydentävät kansainväliset tähdet kuten John Simms (Life on Mars, Doctor Who) ja Caroline Goodall (Schindlerin lista, Prinsessapäiväkirjat).

Cold Couragen käsikirjoituksesta vastaa David Joss Buckley. Sarjan ovat ohjanneet pitkän linjan ruotsalainen elokuvaohjaaja Agneta Fagerström Olsson (Wallander-elokuvat Kaipaus ja Rauhaton mies) ja Kadir Ferati Balci.