Traileri: The Girl with the Dragon Tattoo -jatko-osasta huokuu vahvat Skyfall-fiilikset

18.09.2018 09:29 Muropaketin toimitus

Daniel Craig tai Rooney Mara eivät ole mukana The Girl in the Spider’s Web  -elokuvassa.

Sony Pictures on julkaissut uuden trailerin ja julisteen The Girl in the Spider’s Web -elokuvasta. Tämä näyttää jo huomattavasti paremmalta kuin ensimmäinen mainospätkä, mutta fiilis on kuin suoraan Skyfall-leffasta. Elokuva on jatkoa David Fincherin vuoden 2011 Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia -kirjan pohjalta tehdylle The Girl with the Dragon Tattoolle.

The Girl in the Spider’s Web on kuitenkin kokonaan eri tekijä- ja näyttelijätiimin tuotos. Elokuvassa The Girl with the Dragon Tattoon tapahtumista on ehtinyt kulua vuosi.

Ohjauksesta vastaa muun muassa Evil Dead -remakesta ja Don’t Breathe -kauhuhitistä tuttu Fede Alvarez. Lisbeth Salanderin roolissa nähdään nyt The Crown -sarjan Claire Foy ja Sverrir Gudnason esittää Mikael Blomkvistia. Heidän lisäkseen mukana ovat muun muassa Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Sylvia Hoeks, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund ja Vicky Krieps.

The Girl in the Spider’s Web saapuu useissa maissa valkokankaille jo lokakuussa, mutta Suomen tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

EDIT: Elokuvan nimi on suomeksi Se mikä ei tapa ja se nähdään täällä 9. marraskuuta.