Uusimmat

Traileri: The King’s Man vie Kingsman-elokuvasarjan alkulähteille – Erilaisen agenttijännärin ensi-ilta vuoden 2020 alussa

01.10.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Matthew Vaughnin ohjaama ja Ralph Fiennesin tähdittämä Kingsman-esiosaelokuva The King’s Man julkaistaan ystävänpäivänä 2020.

Matthew Vaughnin ohjaamat Kingsman-elokuvat ottavat ajallisesti pakkia ja siirtyvät franchisen kolmannessa elokuvassa vuosia taaksepäin, aikaan, jolloin itsenäinen, salaisten brittiagenttien järjestö oli vasta perustettu. Helmikuussa julkaistavasta The King’s Man -elokuvasta on nyt julkaistu tuore traileri ja juliste.

Ensimmäisen maailmansodan aikaan sijoittuvan The King’s Manin keskeisissä rooleissa nähdään Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton, Charles Dance, Matthew Goode, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci, Alison Steadman, Robert Aramayo, Alexandra Maria Lara ja Joel Basman.

Vaughn on Comicbookin mukaan paljastanut, että suunnitteilla on elokuva myös Kingsman: The Golden Circlen jatkoksi. Kahdessa ensimmäisessä elokuvassa pääroolia esittänyt Taron Egerton on vahvistanut palaavansa vielä myöhemmin tuttuun rooliinsa. Tulevassa elokuvassa häntä ei kuitenkaan (ymmärrettävästi) nähdä.