Uusimmat

Traileri: Tosissaan tehty Netflixin Eli-kauhuelokuva näyttää parodialta

04.10.2019 10:09 Muropaketin toimitus

Mm. Lily Taylorin tähdittämä Eli-elokuva nähdään 18. lokakuuta.

Netflix on julkaissut trailerin ja julisteen ohjaaja Ciarán Foyn (Sinister 2, Citadel) Eli-kauhuelokuvasta, joka näyttää aivan parodialta suoratoistopalvelun liukuhihnakauhuleffoista. Kyseessä on kuitenkin ihan tosissaan tehty pelottelu.

Eli voi tietysti olla vaikka kuinka hyvä, mutta ehkä jotain kertoo se, että Paramount Picturesin oli alun perin tarkoitus tuoda elokuva teatterilevitykseen, mutta studio päätti myydä sen Netflixille.

Leffassa nähdään muun muassa Charlie Shotwell (All the Money in the World), Sadie Sink (Stranger Things), Lili Taylor (The Conjuring), Kelly Reilly (True Detective) ja Max Martini. Se kertoo nuoresta pojasta joka kärsii niin pahasta autoimmuunisairaudesta, että hänen täytyy elää täysin eristettynä ulkomaailmasta. Viimeisenä keinona vanhemmat päättävät viedä juniorin hoitoon steriiliin kartanoon, jossa jokin yliluonnollinen alkaa vainota häntä.

Eli-elokuvan käsikirjoituksen rustasi alun perin David Chirchirillo (Cheap Thrills), jonka jälkeen Ian Goldberg (The Autopsy of Jane Doe) ja Richard Naing (Fear the Walking Dead) muokkasivat sitä. Leffaa mainostetaan The Haunting Of Hill House -tuottajan tekeleenä, vaikka Trevor Macya ei mainitakaan nimeltä. Hänen lisäkseen tuottajina toimivat Jenny Hinkey, John Zaozirny,  David O’Leary ja Melinda Nishioka.

Eli tulee tarjolle Netflixiin 18. lokakuuta.