Transformers-elokuva pakittaa juuri kun muuttui taas kiinnostavaksi: Bumblebeen jälkeen tekeillä on jatko-osa Michael Bayn jämäleffalle

18.03.2019 21:02 | Muropaketin toimitus

Transformers-tuottaja vahvistaa, että jatko-osa The Last Knightille on tekeillä.

Viime vuoden lopulla näimme elokuvateattereissa mainion Transformers-elokuvan, Travis Knightin ohjaaman Bumblebeen, joka herätti toiveita franchisen heräämisestä uuteen eloon. Nyt Transformers-tuottaja Lorenzo Di Bonaventura on vahvistanut, että seuraava Transformers-elokuva on kuitenkin jatkoa vuonna 2017 julkaistulle, Michael Bayn ohjaamalle The Last Knightille, kertoo CBR.

The Last Knight ei julkaisunsa aikaan saanut kriitikoilta kovinkaan suopeaa vastaanottoa. Muropaketistakin irtosi vaivainen yksi tähti. Elokuva kuitenkin tienasi lippuluukuilla sievoisen summan – yli 600 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Bumblebee keräsi paremmat arvostelut, ja vaikka lippukassoilla tulos oli hieman The Last Knightia pienempi (459 miljoonaa), se pärjäsi pienemmän tuotantobudjettinsa vuoksi hyvin.

Ei Bumblebeen jatko-osaakaan ole kuopattu, päinvastoin. Tuottajan mukaan molemmat projektit ovat työn alla ja oletettavasti Bumblebee 2 julkaistaan The Last Knightin jatko-osan jälkeen.

The Last Knight -jatko-osan näyttelijäkaartista tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa. Myöskään Michael Bayn osallisuudesta elokuvaan ei vielä ole kerrottu mitään.