UUSIMMAT

Troll Hunter -ohjaajan seuraava elokuva on yhdistelmä Cloverfieldia ja The Walking Deadia

10.10.2012 09:53 Muropaketin toimitus

Enormous

Tim Danielin käsikirjoittama ja Mehdi Chaggourin Image-sarjakuva Enormous pääsee valkokankaalle. Elokuvan ohjaajaksi on nyt kiinnitetty parin vuoden takaisesta Troll Hunterista (Trolljegeren) tuttu norjalainen André Øvredal.

Enormous kertoo jättiläismäisistä hirviöistä, jotka syntyvät ekokatastrofin myötä. Mörrimöykyt kyykyttävät ihmiskuntaa 6-0 ja ajavat säälittävät karvattomat apinat ravintoketjun hännille. Sarjakuvan tarina keskittyy ensisijaisesti naiseen, joka koettaa pelastaa lapsensa näiden kaoottisten tapahtumien keskellä.

Enormousin tarina laajenee paitsi valkokankaalle myös netti- ja tv-sarjoiksi, jos André Øvredalin ja tuottaja Adrian Askariehin tekijätiimin suunitelmat toteutuvat. Tarkoituksena on luoda tarinakokonaisuus, joka yhdistää Cloverfieldia ja The Walking Dead -tv-sarjaa. Kuulostaa lupaavalta!

Elokuvan aikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, kuten ei näyttelijöistäkään.

Ohessa muutama näytekuva- ja sivu Enormous-sarjakuvasta, joka ilmestyi USA:ssa kesällä 2012. Sarjakuva siirtyy pian 21 Ink Publishingille, joka aikoo huhujen mukaan julkaista one-shot-albumille 18 numeron jatko-osan.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Heat Vision