Uusimmat

True Detective jatkuu: Tältä HBO Nordicin hittisarjan kolmas kausi näyttää

28.08.2018 09:25 Muropaketin toimitus

Kakkoskautta huomattavasti kiinnostavamman oloinen True Detective jatkuu 3. kauden jaksoin tammikuussa.

HBO on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin True Detective -antologiasarjan kolmannesta tuotantokaudesta, joka vaikuttaa näin salamyhkäisen esittelynkin perusteella kiinnostavammalta kuin aivan liian kiireellä tehty kakkoskausi, joka ei ainakaan ensimmäiseen kauteen verrattuna ollut kovin kummoinen.

True Detectiven uudella kaudella nähdään taas tietysti aivan eri näyttelijät kuin aiemmin. Pääosassa on Oscarin roolistaan upeasssa Moonlight-elokuvasta voittanut Mahershala Ali. Hän esittää poliisietsivä Wayne Haysia, jota seurataan läpi hänen elämänsä, sarjan keskittyen kolmeen eri aikakauteen etsivän uralla, jota varjostaa mystinen ja sairas rikos.

Myös Stephen Dorffin Roland West -niminen etsivä ja Haysin partneri vilahtaa mainospätkässä, joka ei tietenkään paljasta hänen roolistaan yhtikäs mitään. Muina näyttelijöinä mukana ovat myös muun muassa Carmen Ejogo, Rhys Wakefield, Michael Greyeyes, Jon Tenney ja Mamie Gummer.

True Detectiven luoja Nic Pizzolatto on onneksi saanut tehdä kolmatta kautta aivan rauhassa. Hän toimii sen showrunnerina ja on myös käsikirjoittanut kaikki jaksot, lukuun ottamassa neljättä jaksoa, jossa Pizzolatto sai jeesiä David Milchiltä. Jeremy Saulnier on kauden pääasiallinen ohjaaja, mutta myös Pizzolatto debytoi kameran takana.

Ensimmäisen kauden starat Matthew McConaughey ja Woody Harrelson ovat mukana vain tuottajina, kuten myös ensimmäisen kauden kokonaan ohjannut Cary Joki Fukunaga.

True Detectiven kolmas kausi alkaa HBO Nordicilla tammikuussa, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä paljastettu.