True Detectiven luoja jeesasi David Milchia Deadwood-elokuvan käsikirjoituksen kanssa

19.12.2018 10:09 | Muropaketin toimitus

Deadwoodin David Milch auttoi vastavuoroisesti Nic Pizzolattoa True Detectiven 3. kauden kanssa. 

Jo pidempään on ollut tiedossa että tv-konkari, muun muassa Hill Street Bluesin, NYPD Bluen ja Deadwoodin luoja ja käsikirjoittaja David Milch oli mukana tammikussa alkavan HBO:n True Detective -sarjan kolmannen kauden käsikirjoittamisessa. Hän ei ole rustannut tv:tä vuosikausiin, mutta nyt Indiewire kertoo Milchin lähteneen mukaan projektiin vastapalveluksena True Detectiven luojalle ja pääpäsmäri Nic Pizzolattolle.

Pizzolatto oli aiemmin jeesannut Milchia tulossa olevan Deadwood-elokuvan kanssa, jonka on tarkoitus kertoa sarjassa kesken jäänyt kertomus kunnolla loppuun.

– Tämä oli niihin aikoihin kun True Detectiven kolmas kausi oli vasta idean tasolla. Meillä oli yhdessä todella hauskaa, Pizzolatto kertoo.

True Detectiven uusi kausi koostuu kahdeksasta jaksosta, mutta Milchin nimi seisoo kuitenkin vain neljännen The Hour and the Day -nimisen jakson kohdalla. Pizzolatton mukaan Milch kuitenkin auttoi häntä koko kauden kanssa.

– Hänen ansiostaan aloin kirjoittaa ääneen, joka oli henkisesti paljon helpompaa kuin istua yksin pimeässä huoneessa ja tuijottaa tyhjää ruutua, Pizzolatto jatkaa.

Deadwood-elokuvan tuotanto on tällä hetkellä käynnissä. Virallisesti se on kokonaan Milchin kirjoittama ja ohjaajana toimii Daniel Minahan. Elokuvan ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Muropaketin toimituksen sormet syyhyävät ja höpöttämisentarve on melkoinen, sillä saimme True Detectiven uudet jaksot katsottavaksi jo jonkin aikaa sitten. Emme kuitenkaan saa kertoa kolmannesta kaudesta vielä yhtikäs mitään, eli arviomme julkaistaan vasta lähempänä ensi-iltaa, joka on HBO Nordicilla 14. tammikuuta.

Muropaketin uusimmat