Uusimmat

“Trump on epäpätevä ääliö” – Guardians of the Galaxy -ohjaaja antoi USA:n presidentin kuulla kunniansa

20.03.2018 13:21 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja James Gunn pitää itseään parempana ohjaajana kuin mitä Trump on presidenttinä.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on valintansa jälkeen aiheuttanut harmaita hiuksia vapaassa maailmassa. Valkoisen talon ovessa on myös tänä aikana käynyt vilske, sillä Trumpin hallituksessa ja avustajissa vaihdoksia on tapahtunut yhtenään.

Presidentin vitsailtua asiasta Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja James Gunn osoitti Twitterissä halveksivansa Trumpia. Gunn pitää Trumpia totaalisen epäpätevänä tehtäväänsä, mikä näkyy ohjaajan twiitissä, jossa hän kommentoi Trumpin olevan “vitun epäpätevä” ja “ääliö”.

Vastauksena erään käyttäjän kommenttiin Gunn tekee vertauksen elokuvia johtavan ohjaajan ja maata johtavan presidentin tointen välille: “Olisin maailman huonoin ohjaaja jos 50 % palkkaamistani ihmisistä joko eroaisi tai saisi potkut”.

Ei Gunn taida maailman huonoin ohjaaja olla, sillä kolmas Guardians of the Galaxy on tekeillä. Lisäksi monet hänen palkkaamistaan näyttelijöistä palaavat työskentelemään hänen kanssaan elokuva elokuvalta. Trumpin kompetenssista emme menisi niin takuuseen.