Tulossa synkempiä DC Comics -tarinoita: Star Wars -ohjaajan Bad Robot kehittelee Justice League Darkista nyt elokuvaa ja tv-sarjaa

23.01.2020 07:28 | Muropaketin toimitus

Bad Robot alkaa tuottaa Warner Brosille DC:n Justice League Dark -universumiin sijoittuvia elokuvia ja tv-sarjoja.

J.J. Abramsin tuotantoyhtiö Bad Robot on allekirjoittanut sopimuksen suunnitella yksinoikeudella DC:n Justice League Dark -universumiin sijoittuvia elokuvia ja tv-sarjoja Warner Brosille. Sopimuksesta uutisoi tuoreeltaan Deadline, eikä tarkempia yksityiskohtia tulossa olevista projekteista ole vielä julkistettu.

Peter Milliganin luoma Justice League Dark eli JLD nähtiin DC:n sarjakuvissa ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Ryhmään kuuluivat alun perin John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, The Changing Man ja Zatanna, mutta myöhemmin joukko on kasvanut myös muilla hahmoilla. Sarjakuvan sivuilla ovat seikkailleet myös muun muassa Swamp Thing, Andrew Bennett, Black Orchid, Doctor Mist, Frankenstein, Pandora ja Nightmare Nurse.

Justice League Dark on seikkaillut aiemmin animaatiomuodossa vuonna 2017 julkaistussa elokuvassa. Constantine on aiemmin nähty vuonna 2005 julkaistussa elokuvassa, missä hahmoa esitti Keanu Reeves. Hahmon pohjalta tehtiin myös yhden kauden mittainen tv-sarja (2014-2015). Swamp Thing esiintyi Wes Cravenin elokuvassa vuonna 1982 ja DC Universen yhden kauden mittaisessa sarjassa, joka Suomessa on nähtävillä HBO Nordicilla.

Muropaketin uusimmat