Uusimmat

Tuore Instagram-päivitys vihjaa, että Dwayne Johnson ja Vin Diesel ovat sopineet riitansa – Luvassa The Rockin paluu Fast & Furious -elokuviin?

01.10.2019 09:11 Muropaketin toimitus

Hobbs & Shaw -elokuva on tahkonut rahaa jo 750 miljoonaa dollaria.

Hobbs & Shaw -elokuvan tähti Dwayne Johnson julkaisi Instagram-tilillään kiitosvideon faneille sen kunniaksi, että toimintapläjäys on kerännyt noin 750 miljoonan dollarin verran lipputuloja.

Kiinnostavampaa on kuitenkin se, että pätkän lopussa Johnson kiittää Vin Dieseliä, jonka kanssa hän on ollut riidoissa jo pidemmän aikaa. Diesel oli aiemmin postannut päivityksen liittyen The Rockin häihin.

”..haluan kiittää myös Vin-veljeäni.  Kymmenen vuotta sitten kutsuit minut mukaan Fast and Furious -perheeseen, josta olen kiitollinen. Kaikki nämä vuodet olen yrittänyt jeesata leffasarjaa kaikin mahdollisin tavoin, ja tietysti kaikki tiet vievät vain yhteen paikkaan. Nähdään pian, Toretto.”, Johnson sanoo.

Dieselin hahmon nimi F&F-leffoissa on tietysti Dominic Toretto, eli eiköhän Johnson viittaa esittämänsä Luke Hobbsin palaavan seuraavassa Fast and Furious -elokuvassa.

Elokuussa ensi-iltansa saanut Hobbs & Shaw -elokuva kehuttiin Muropaketin arviossa leffasarjan parhaaksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

#HobbsAndShaw #FastAndFurious #UniverseExpansion @sevenbucksprod

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu