Tuore Mortal Engines -video esittelee Peter Jacksonin uusinta fantasiaseikkailua

30.06.2018 09:01 Muropaketin toimitus

Philip Reeven romaaneihin pohjautuva Mortal Engines julkaistaan Suomessa 14. joulukuuta.

Ensi joulukuussa julkaistavasta, massiivisesta fantasiaelokuvasta Mortal Engines on julkaistu uusi video kulissien takaa. Videolla elokuvan teosta ja teemasta kertovat mm. tuottajana ja yhtenä käsikirjoittajana toimiva Peter Jackson sekä ohjaaja Christian Rivers.

Mortal Engines pohjautuu Philip Reeven kirjoittamaan fantasiakirjasarjaan ja se kertoo tulevaisuuden maailmasta, missä kaupungit liikkuvat, ja suuremmat tuhoavat pienempiään. Tarinan keskeiset hahmot ovat Hera Hilmarin esittämä Hester ja Robert Sheehanin Tom, joilla on vastassaan Hugo Weavingin esittämä Valentine. Muissa rooleissa nähdään mm. korealainen laulaja ja näyttelijä Jihae, Ronan Raftery (Ihmeotukset ja niiden olinpaikat), Leila George (Mother, May I Sleep With Danger?), Patrick Malahide (Game of Thrones) ja Stephen Lang (Avatar).

Elokuvan käsikirjoituksesta Reeven alkuperäisteoksen pohjalta vastaa Taru sormusten herrasta- ja Hobitti-elokuvista tuttu kolmikko Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens. Myös ohjaajaksi valittu Rivers on työskennellyt Jacksonin kanssa jo kahden vuosikymmenen ajan mm. apulaisohjaajana.

Muropaketin uusimmat