UUSIMMAT

Tuoreita kuvia uudesta Star Wars -sarjasta: Tältä näyttää joulukuussa alkava The Book of Boba Fett

23.11.2021 08:34 | Muropaketin toimitus

The Book of Boba Fett -sarja jatkaa siitä mihin The Mandalorianin kakkoskausi päättyi.

Empire-lehti on julkaissut kaksi uutta kuvaa joulukuussa Disney+:ssa alkavasta The Book of Boba Fett -sarjasta, joka jatkaa kertomusta suoraan The Mandalorian -sarjan kakkoskauden viimeisestä kohtauksesta.

Boba Fett nähtiin istumassa Jabba the Huttin palatsin valtaistuimella ammuttuaan Tatooine-planeettaa ilmeisen kehnosti pomottaneen Bib Fortunan.

Boba Fett -sarjan ohjaaja ja tuottaja Jon Favreau kertoo Empiren jutussa ympäripyöreästi, mistä sarjassa on kyse ja mitä fanit voivat odottaa.

– Tatooine-planeetalla on valtatyhjiö, koska Jabba on kuollut. Hän oli voimakas ja pelottava, hallitsija joka ei kaihtanut kovia keinoja. Kun tällainen hahmo poistetaan yhtälöstä, niin se antaa tilaisuuden ganstereille, Favreu sanoo.

Prinsessa Leian tapettua Jabban hänet korvannut Fortuna ei ilmeisesti ollut kovin hyvä hallitsija. Boba Fett päätyy hänelle vieraaseen tilanteeseen.

– Boba Fett on kokenut palkkionmetsästäjä, mutta hänellä on ole kokemusta joukkojenhallinnasta tai rikollissyndikaatin pyörittämisestä. Boba on harvoin missään tilanteessa aloittelija, mutta sarjassa hän yrittää jotain aivan uutta, Favreu jatkaa.

Kahden uuden kuvan lisäksi Empire-lehden tuorein numero on Boba Fett -teemainen ja hän poseeraa myös sen kannessa.

The Book of Boba Fett -sarja alkaa Disney+:ssa 29. joulukuuta.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi