Uusimmat

Tuottajat: ”Roger Rabbit saa jatko-osan”, ohjaaja: ”eikä saa”

18.01.2013 10:00 Muropaketin toimitus

Roger Rabbit

Bob Hoskins ilmoitti viime vuonna vetäytyvänsä eläkkeelle Parkinsonin taudin takia. Nyt Roger Rabbitin ohjanneen Robert Zemeckisin tuottajakumppanit ovat kuitenkin vihjanneet, että mies saattaisi palata valkokankaalle Roger Rabbit 2:n merkeissä.

Tuottajat Jack Rapke ja Steve Starkey ovat kommentoineen Flightin Lontoon ensi-illan yhteydessä Roger Rabbit 2 -elokuvan tilannetta. Starkeyn mukaan Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? saa kuin saakin jatko-osan. ”Se toteutuu, usko pois. Meillä on mahtava käsikirjoitus ja koetamme vain saada sen toteutumaan, olemme valmiita.”

Bob Hoskins tähditti ensimmäistä Roger Rabbitia, mutta kuka eläköityneen tähden tilalle astuu jatko-osassa? Starkeyn mukaan ei kukaan. ”Haasteita on, mutta tapasimme Bob Hoskinsin lounan merkeissä. Keksimme kyllä miten saamme asian toteutumaan. Digitaalisella teknologialla on aina mahdollista saada kaveri taas jaloilleen”.  ”Hän on valmis tekemään sen”, Rapke komppasi vierestä.

Erittäin mielenkiintoiseksi tilanteen tekee ohjaaja Robert Zemeckiksen kommentti samassa tilaisuudessa. ”Roger Rabbit ei saa jatko-osaa”, ohjaaja totesi suoraan.

Joko tuottajien ja ohjaajien kannattaisi pitää palaveri ja pian tai sitten toinen taho vedättää mediaa tahallaan. On sangen mahdollista, ettei Zemeckis yksinkertaisesti jaksa kommentoida Roger Rabbit 2:n mahdollista ilmestymistä enää vuodesta toiseen. Vielä joulukuussa mies nimittäin vaikutti olevan suopealla kannalla elokuvan suhteen.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Bleeding Cool