Turun vajonnut Myllysilta halutaan räjäyttää Vares-elokuvaa varten

10.03.2010 10:53 | Muropaketin toimitus

Viime päivinä uutisissa on puhuttu mm. Turun vajonneesta Myllysillasta sekä seuraavasta Vares-elokuvasta, jossa Antti Reini (kuvassa) esittää nimiosaa Juha Veijosen sijaan. Mutta miten nämä uutiset voivat mahdollisesti liittyä toisiinsa?

Helsingin Sanomat uutisoi verkkosivuillaan, että Vares-elokuvan tuotantoyhtiö Solar Films haluaa räjäyttää mahdollisesti purettavan Myllysillan Vares 3:n kuvauksissa ensi kesänä. Tuotantoyhtiö on jo ollut yhteydessä Turun kaupunkiin asian tiimoilta.

”Jos se silta pitää purkaa joka tapauksessa, voimme me siihen osallistua. Elokuvassa on kohtaus, johon se sopisi hyvin. Toisaalta nykyään tuollaisen räjäytyksen voi hyvin tehdä myös digitaalisesti”, toteaa Vares 3:n ohjaaja Lauri Törhönen.

Ohjaaja kuitenkin kertoo myös toivovansa, että silta voidaan yhä pelastaa.

Lue koko uutinen Helsingin Sanomien sivuilta.

Päivitys klo 11.04.

Tuoreimmat käänteet Ylen sivuilla: Kukaan ei oikeastaan tiedä aiheesta mitään

Keskustelu

Ääh tollasta paskakulttuuria. Ultraväkivaltaa tollaset paskaohjaajat tarvii osakseen.

Mutta räjäyttäminen on siistimpää!;) Onhan se hienoa kun joku jaksaa kaavailla näitä vielä tietokone-efektienkin aikana.

Ymmärsin niin että puhe oli sillan PURKAMISESTA. Ei rikkomisesta. Purkaminen tarkoittaa organisoitua toimintaa jossa rakenne puretaan osiin, estetään pölyn ja purkujätteen leviäminen ympäristöön ja kuljetetaan lajiteltu purkujäte pois sitä mukaa kuin sitä syntyy.
Räjäyttäminen ei täyttäne edellä mainittuja kriteerejä?

Muropaketin uusimmat