UUSIMMAT

Tutustu Abba-elokuva Mamma Mia!:n kuvagalleriaan

04.05.2008 09:25 Muropaketin toimitus

Kesällä saa ensi-iltansa Abban musiikilla kyllästetty Mamma Mia! -elokuva, josta povataan Sinkkuelämää-leffan veroista kassamagneettia. Odotukset ovat siis kovat, mutta miltä elokuva oikein näyttää?

Mamma Mia! pohjautuu saman nimiseen musikaaliin, ja sen pääosissa nähdään naisnäyttelijöiden ykkösluokkaan kuuluva Meryl Streep sekä James Bondinakin tunnettu Pierce Brosnan. Streepin ja Brosnanin näyttelemän parin rakkaustarina kerrotaan Abban kuolemattoman musiikin kautta.

Meryl Streep näyttelee Donnaa, itsenäistä yksinhuoltajaäitiä, jolla on pieni hotelli idyllisellä kreikkalaissaarella. Donnan tytär Sophie on menossa naimisiin, ja Donna on kutsunut häihin kaksi parasta ystäväänsä, käytännöllisen ja järkevän Rosien ja rikkaan, useasti eronneen Tanyan, joiden kanssa hänellä oli muinoin bändi Donna and the Dynamos. Morsian on äidiltään salaa kutsunut kuitenkin kolme omaa vierasta – kolme miestä, joista yhden täytyy olla Sophien oikea isä, jonka pitäisi saattaa hänet alttarille.

Yhden kaoottisen vuorokauden aikana saarella syntyy uusi rakkaus ja vanhat romanssit saavat uutta tulta alleen.

Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 18. heinäkuuta. Mamma Mia!:n trailerin voit katsoa Kaistan Trailer Parkista.

Ohjaus: Phyllida Lloyd
Käsikirjoitus: Catherine Johnson
Näyttelijät: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper