Uusimmat

Tutustu Möröt vastaan muukalaiset -elokuvan kuvagalleriaan

20.03.2009 12:05 Muropaketin toimitus

Huhtikuun 3. päivä saa ensi-iltansa Möröt vastaan muukalaiset -digianimaatio, joka tarjoilee kummajaisia koko rahan edestä. Elokuvan ääninäyttelijöiden joukossa on mm. Kiefer Sutherland, Reese Witherspoon ja House-sarjan Hugh Laurie, joka esittää elokuvassa torakkatohtoria!

Kun kalifornialaistyttö Susan Murphy saa hääpäivänään niskaansa yllättäen täynnä avaruusmönjää olevan meteorin, hänestä tulee 15 metriä pitkä. Hälytystilassaan armeija panee toimeksi. Susan pidätetään ja viedään piiloon hallituksen salaiseen laitokseen. Siellä hänen nimensä muutetaan Megarellaksi ja hän jää vankeuteen mitä kummallisimpien mörköjen kanssa. Tällaisia ovat älykäs tohtori Torakka, jolla on hyönteisen pää, puoliksi apina ja puoliksi kala oleva machoileva Puuttuva Rengas, hyytelömäinen ja tuhoutumaton B.O.B. sekä satametrinen toukka Ötökkäsaurus.

Mörköjen vankeus loppuu kuitenkin lyhyeen, kun salaperäinen avaruusrobotti laskeutuu Maahan. Epätoivoisella hetkellä kenraali W.R. Monger suostuttelee presidentin värväämään möröt taistelemaan avaruusrobottia vastaan ja pelastamaan maailman sitä uhkaavalta tuholta…