Uusimmat

Twilightin vampyyrien jälkeen valkokankaalle marssivat muodonmuuttaja-alienit

13.09.2012 09:47 Muropaketin toimitus

The Host

Ensin Stephenie Meyer tarjosi maailman iloksi Twilight-kirjasarjan, joka kääntyi nopeasti valkokangashitiksi. Ensi vuonna luvassa on ihan erilainen Meyer-filmatisointi. Vieras – The Host saa ensi-iltansa Suomessa 29. maaliskuuta 2013.

The Hostissa näkymättömät tunkeilijat ovat valloittaneet maapallon ja sen asukkaat. Vieraat tunkeutuvat ihmisten pään sisään, valtaavat ensin ruumiin ja varastavat lopulta sielun. Ihmiskunta on jo lähestulkoon tuhoutunut, jäljellä on vain muutama sinnikäs vastarintaliikkeen taistelija, hekin pakotettuina elämään paeten.

Yksi näistä pakoilijoista on Melanie Stryder. Hänet saadaan kiinni ja luovutetaan tunkeutujalle, jota kutsutaan Vaeltajaksi. Ennen Melanieen siirtymistä tunkeutuja on asunut muilla planeetoilla ja ollut osa muita olioita. Häntä on varoitettu ihmisenä elämisen haasteista, tunnekuohuista ja muistoista. Melanien mieli on vahva: hän kieltäytyy luovuttamasta mieltään tunkeilijalle ja haihtumasta pois.

Vaeltaja yrittää selailla Melanien ajatuksia toivoen pääsevänsä muiden pakoilevien ihmisten jäljille. Melanie kamppailee vastaan. Hänen muistoistaan tulee Vaeltajan muistoja, ikävästään tämänkin ikävää. Vaeltaja ei enää erota itseään Melanien haluista, joten hänkin alkaa kaivata miestä, jota Melanie ei voi unohtaa. Melaniesta ja Vaeltajasta tulee tahtomattaan liittolaiset, kun he lähtevät vaaroja uhmaten etsimään miestä, jota he kumpikin rakastavat.

[Zzz…]

Vieras – The Host -elokuvan on ohjannut Andrew Niccol (In Time). Sen pääosissa nähdään Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt ja  Jake Abel.