UUSIMMAT

Tyler Mane selitti, mihin ensimmäisen X-Men-elokuvan Sapelihammas hävisi

20.03.2017 16:20 | Muropaketin toimitus

Ensimmäisessä X-Men-elokuvassa Victor ”Sapelihammas” Creedia esitti painijana tunnettu Tyler Mane. Sen koommin ei miestä kuitenkaan ole Foxin mutanttimaailmassa nähty. Nyt Mane on kertonut, miksi ei.

”Se oli tuottajien päätös”, Tyler Mane selitti The Hollywood Reporterille.

X-Menin (2000) jälkeen Sapelihampaaksi kiinnitettiin Liev Schreiber, joka esitti hahmoa X-Men Origins: Wolverinessa (2009).

”Elokuva kertoi Wolverinesta ja Sapelihampaasta veljeksinä. Liev ja Hugh näyttävät enemmän sukulaisilta kuin minä ja Hugh. Joten ymmärrän kyllä [näyttelijän vaihtamisen]. En voi sanoa ettenkö ollut pettynyt asiaan. Olisi mahtavaa päästä takaisin tuohon rooliin, mutta sellainen Hollywood on”.

THR:n haastattelussa Tyler Mane muisteli myös, miten hän päätyi Sapelihampaan rooliin:

”Ne olivat ehkä helpoimmat koekuvaukset, joihin olen osallistunut. Menin paikalle täydessä Sapelihampaan asussa hampaita myöten. Bryan Singer [ohjaaja] hyppäsi pöydälle ja pyysi minua kuristamaan itseään. Murisin muovihampaat suussa.”

X-Men Origins: Wolverinen jälkeen ei Sapelihammasta ole valkokankaalla nähty. Hahmo melkein esiintyi Loganissa tänä keväänä, mutta ohjaaja James Mangold päätti lopulta leikata Creedin pois tarinastaan.

X-Men
Kaikki jutut aiheesta