Tympiikö Finnkinon toiminta? Vaihtoehdot on nyt kasattu kätevästi yhteen paikkaan

16.10.2017 09:40 | Muropaketin toimitus | 2

Kaikkea blockbustereista taide-elokuvaan voi katsoa myös muualla kuin Finnkinon saleissa.

Useat elokuvafanit ovat ilmoittaneet laittavansa Finnkinon pannaan ja kantavansa rahansa muualle viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Koko sotku sai alkunsa Nordisk Filmin ilmoitettua, ettei sen hitiksi povattua Yösyöttö-komediaa nähdä yhdessäkään Finnkinon salissa ketjun kohtuuttomien vaatimusten takia.

Parhaan kuvan elokuvateatterijätin tilanteesta saa lukemalla Kalle Kinnusen Suomen Kuvalehdessä julkaistun pitkän ja erittäin yksityiskohtaisen artikkelin.

Viime perjantaina Facebookin ilmestyi kätevä Helsingin pienet elokuvateatterit -niminen sivu, joka nimensä mukaan listaa pääkaupungin vaihtoehdot monikansalliselle jätille elokuvien esitysaikojen ja linkkien kera. Toivottavasti ylläpitäjä jaksaa päivittää sivua mahdollisimman tiuhaan tahtiin, ja vielä hienompaa olisi se, jos joku tekisi vastaavan muidenkin kaupunkien tai vaikka koko maan tarjonnasta.

Otsikkokuva: Riviera-elokuvateatteri

Keskustelu

Vaihtoehdot on nyt kasattu kätevästi yhteen paikkaan

kätevä Helsingin pienet elokuvateatterit -niminen sivu

Ei nyt jumalauta. Taas tää hesalaisten tyypillinen "Suomi = Helsinki".
Mitäs jos te Hesalaiset vaikka itsenäistyisitte niin voitaisiin muut hoitaa tää loppu-Suomi rauhassa… :P

Itse kävin juuri viime la katsomassa Blade Runnerin ei-Finnkinon teatterissa, ei-Helsingissä… :facepalm:

Mutta milläs sitten pystyynkuolevien kuntien muuttohaluttomat sekatyömiehet elätettäisiin? Jos helsinkiläisten verotaakasta ei enää kaadettaisikaan KELA- työmarkkinatukia esim. Hauhon metsäopiston kirjekursseilla itsensä sivistäneitä, töiden välissä olevia ihmismonoliitteja? kahdensadan henkilön (180:n työttömän) kylissä taitaisi pettuleipä tehdä näyttävän comebackin.

Muropaketin uusimmat