Uinu, uinu lemmikkini -ohjaaja selitti, miksi elokuva loppuu eri tavalla kuin Stephen Kingin kirja

15.04.2019 18:03 | Muropaketin toimitus

Uusi filmatisointi Stephen Kingin kauhuromaanista Uinu, uinu lemmikkini on loppukohtauksensa osalta täysin erilainen kuin alkuperäinen kirja.

Pari viikkoa sitten julkaistu Stephen King -adaptaatio Uinu, uinu lemmikkini eroaa alkuperäisestä materiaalista etenkin loppukohtauksensa osalta. Elokuvan loppu on äärimmäisen tyly, mutta nyt ohjaaja on Cinemablendin mukaan paljastanut, että tuotantovaiheessa vaihtoehtona oli toinenkin lopetus, joka oli vieläkin tylympi.

Ohjaajat Kevin Kölsch ja Dennis Widmyer ovat avanneet ajatuksiaan elokuvan loppukohtauksesta ja myöntävät, että sen koostaminen oli hankalaa.

”Kuvasimme ensin vaihtoehtoisen lopun ja sitten päätimme tehdä tämän nykyisen – jotta studiolla olisi kaksi loppua, jota testata koeyleisöllä. Leikkasimme ne molemmat ja molemmat saivat yhtä hyvät pistemäärät testinäytöksissä. Molemmat ovat häiriinnyttäviä ja synkkiä. Mutta sanoisin, että tämä nykyinen lopetus lähettää katsojat pois hymyssä suin, samalla kun ovat sitä mieltä, että ’Kaikki oli ihan sekaisin!’ Toinen vaihtoehto ei olisi saanut ketään hymyilemään. Se oli kolkompi, tunnelmaltaan tietyllä tapaa surullinen”, Widmyer kertoo.

Olisikin mielenkiintoista nähdä, millainen tuo vielä kolkompi lopetus olisi ollut, sillä aika häijy tunnelma tästä nykyisestäkin jäi!

Muropaketin uusimmat