UUSIMMAT

Uinu, uinu lemmikkini saa R-ikärajan: “Se on ihan v-tun synkkä leffa”, lupasivat Stephen King -filmatisoinnin ohjaajat

12.10.2018 11:26 | Muropaketin toimitus

Pet Sematary -elokuvan ohjaajat ihmettelevät itsekin kuinka rankkoja juttuja heidän annettiin sisällyttää versioonsa.

Stephen Kingin Pet Sematary – Uinu, uinu lemmikkini -kirjaan perustuvasta uudesta elokuvaversiosta julkaistiin pari päivää sitten ensimmäinen traileri. Nyt Bloody Disgusting on vieraillut elokuvan kuvauspaikalla jututtamassa elokuvan tekijöitä, joista todella häiritsevästä ja valitettavan vähälle huomiolle jääneestä Starry Eyes -kauhuelokuvasta tutut ohjaajat Kevin Kolsch ja Dennis Widmyer vaikuttavat todellakin tietävänsä mitä ovat tekemässä.

He vertaavat leffaa Starry Eyesiin ja kertovat pitkässä haastattelussa muun muassa seuraavaa:

– Tämä on ihan vitun synkkä leffa, tietysti, sehän on Pet Sematary. Rakastan Stephen Kingiä, mutta monissa hänen kirjoissaan on jotain sentimentaalista ja ainakin jollain tasolla onnellinen loppu. Tästä ei moista löydy. King jemmasi aikoinaan käsikirjoituksen vuodeksi pöytälaatikkoon, koska järkyttyi itsekin siitä mitä oli kirjoittanut, ja se kammotava tarina on juuri se jonka me haluamme kertoa, Widmeyer kertoo.

– Pet Sematarya voi verrata Starry Eyesiin, sillä sekin on hyvin tunteellista, psykologista kauhua, joka menee ehkä vähän liiankin pitkälle. Elokuvamme ei ole oikeastaan lainkaan perinteinen ison studion tuotos. Mukana on juttuja kirjasta, joita ei aiemmassa elokuvassa uskallettu näyttää. Olen itse asiassa yllättynyt, että saimme ne mukaan versioomme, hän jatkaa.

Widmeyerin puheet kuulostavat oikein lupaavilta. Elokuvan tuottaja Lorenzo Di Bonaventura lupaa ohjaajien saada tehdä mitä huvittaa ja kertoo alusta asti olleen selvää, että elokuva on lapsilta kiellettyä kamaa ja saa R-ikärajan.

Pet Sematary – Uinu, uinu lemmikkini saapuu Suomen valkokankaille 5. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat