Universalin klassikkohirviö uuteen kuosiin – Eternals-ohjaaja tekee Dracula-elokuvan: “Siitä tulee futuristinen scifiwestern”

05.02.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

Chloe Zhao ohjaa Universalille uuden version Draculasta.

Universal pyrkii jälleen herättelemään henkiin klassikkohirviöitään elokuvarintamalla. The Hollywood Reporter uutisoi, että studio on palkannut Chloe Zhaon ohjaamaan uuden Dracula-elokuvan jollaista ei ole ennen nähty.

Zhao ohjaa, käsikirjoittaa ja tuottaa uuden Draculan, jonka kerrotaan olevan tyylillisesti “futuristinen scifilänkkäri”. Elokuvan teemoissa nähdään myös yhteiskunnan laitamilla elämisen haasteita, mikä on usein mukana Zhaon elokuvissa.

“Chloe näyttää valoa tarinoihin ylenkatsotuista ja väärinymmärretyistä. Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään hänen kanssaan kun hän luo uudelleen yhden ikonisimmista hahmoistamme”, Universalin johtaja Peter Cramer kommentoi THR:lle.

Zhao tunnetaan Marvel Studiosin tulevan Eternals-elokuvan ohjaajana. Lisäksi hänen ohjaamansa ja Frances McDormandin tähdittämä elokuvansa Nomadland keräsi tänä vuonna neljä Golden Globe -ehdokkuutta. Nomadland sai ehdokkuuden ohjauksesta, käsikirjoituksesta, draamaelokuvasta ja naispääosasta.

Muropaketin uusimmat