Uusimmat

Unohtakaa Beetlejuice 2: Viihdesivusto pisti sanoja Tim Burtonin suuhun

14.03.2016 09:06 Tatu Junni

Uutisoimme perjantaina Tim Burtonin vahvistaneen Beetlejuice 2:n toteutumisen.

“Elokuva on saanut vihreää valoa Warner Bros.:in tiimiltä. Olemme lisäksi puhuneet haluamiemme näyttelijöiden kanssa ja he ovat kaikki mukana, mukaan lukien Winona [Ryder] ja Michael [Keaton]. Meillä on käsikirjoituskin ja kaikki valmiina kuvauksien aloittamista varten”, Burton totesi taannoin Showbiz Spy -sivuston mukaan.

Nyt ohjaajan edustaja on kuitenkin ilmoittanut, ettei Tim Burton todellakaan ole tällaista mennyt lupaamaan. Showbiz Spyn laajalle levinnyt uutinen on siis silkka ankka.

Entertainment Weekly -lehden julkaiseman oikaisun mukaan Tim Burton keskittyy nyt Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children -elokuvan viimeistelyyn – ensi-ilta on luvassa syyskuussa. Sen jälkeen Burton ohjaa Disneylle uuden Dumbo-elokuvan.

Beetlejuice 2:n toteutuminen on siis sinänsä yhä mahdollista, mutta ei lähitulevaisuudessa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat