Unohtakaa hirveä Amazon-sarja: Zombieland 2 aiotaan tehdä syksyksi 2019 alkuperäisten näyttelijöiden kanssa

16.05.2018 13:24 | Muropaketin toimitus

Zombieland

Alkuperäisen Zombielandin käsikirjoittajat vihjaavat Zombieland 2:n olevan tulossa alkuperäisen elokuvan 10-vuotisjuhlaksi.

Jesse Eisenbergin, Emma Stonen, Woody Harrelsonin ja Abigail Breslinin tähdittämä Zombieland vuodelta 2009 on yksi zombikomedioiden moderneja klassikoita. Sen jatko-osasta on huhuttu kohta kymmenen vuotta, mutta nyt Zombieland 2 taitaa olla vihdoin todellisuutta.

Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajien, Rhett Reesen ja Paul Wernickin, mukaan jatko-osa olisi suunnitteilla syksylle 2019. Myös alkuperäisen näyttelijäkaartin huhutaan palaavan rooleihinsa.

Vulturen haastattelussa myös Deadpool 2:n tarinasta vastanneet käsikirjoittajat kertovat tähtäävänsä jatko-osalla Zombielandin 10-vuotisjuhlaan: ”Zombieland julkaistiin lokakuussa 2009. Emme vielä tiedä, mitä hommata 10-vuotislahjaksi, mutta se saattaisi olla Zombieland 2”, Wernick sanoo.

Käsikirjoittajat kertovat parhaillaan ”istuvansa sellaisen tiedon päällä”, mitä eivät voi vielä täysin jakaa. Vaikka paino on samalla ”saattaisi”, Wernick kuitenkin jatkaa: ”Voimme vain sanoa, että ne Zombielandin fanit, jotka ovat toivoneet Zombieland 2:sta, voivat saada toiveensa toteutetuksi hyvin, hyvin pian.”