Uusimmat

Unohtakaa Sam Raimi! The Room -kalkkunasta tuttu Tommy Wiseau lupautui ohjaamaan Spider-Man 4:n

09.10.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Tommy “The Room” Wiseau on kampanjoinut ennenkin supersankarielokuviin pääsystä. Nyt hän on ottanut kohteekseen Spider-Manin.

Kaikkien aikojen huonoimman elokuvan, The Roomin, ohjaaja Tommy Wiseau on tällä kertaa ottanut kohteekseen Spider-Manin. Wiseau julkaisi Twitterissä kuvan, missä Spider-Man-logo on photoshopattu nimeksi Spider-Man 4 ja elokuvan ohjaajaksi lisätty Tommy Wiseau.

Tämä on tietenkin vitsi, sillä tekeillä ei ole Spider-Man 4:sta vaan seuraavaksi nähdään kolmas Tom Hollandin tähdittämä Marvel/Sony-yhteistyö eikä Wiseauta ikinä päästettäisi Hämis-elokuvan vetovastuuseen. Nimi tietenkin viittaa siihen Sam Raimin vuonna 2007 suunnittelemaan elokuvaan, joka ei koskaan nähnyt päivänvaloa ja mistä Raimi itse on kertonut olevansa pahoillaan, ettei elokuvaa koskaan tehty.

Kerta ei ole ensimmäinen kun Wiseau leikittelee ajatuksella osallistumisesta supersankarielokuvaan. Hän on kampanjoinut muun muassa pääsystä Jokerin rooliin ja lisännyt nimensä James Gunnin tulevan The Suicide Squad -elokuvan julisteeseen.