Upean Twin Peaks: The Return -sarjan Blu-ray ja dvd julkaistaan joulukuussa

18.09.2017 10:33 | Muropaketin toimitus

Sarjan fyysinen julkaisu on jostain syystä nimetty kolmanneksi kaudeksi.

Kuten kaikille Muropakettia lukeville on tainnut jo tulla enemmän kuin hyvin selväksi, niin me rakastimme uusia Twin Peaks -jaksoja yli kaiken, vaikka arviossamme löysimme sarjasta moitittavaakin. Arvostus vain nousi kun tajusimme missä kohtaa kahdessa viimeisessä jaksossa nähtiin sarjan viimeinen kohtaus.

Nyt ohjaaja-käsikirjoittaja David Lynch siteeraa edesmenneen Catherine Coulsonin Twin Peaks -sarjassa esittämää Log Ladya twiiitissään, jossa hän paljastaa Twin Peaks: The Return -sarjan ilmestyvän Blu-rayna ja dvd:nä 5. joulukuuta. Tarjolla on vasta kansikuva, eikä ekstramateriaalia ole vielä paljastettu, mutta näyttelijä Kyle MacLachlan on kertonut luvassa olevan ainakin materiaalia kulissien takaa.

Kommenttiraitoja taitaa olla taas turha odottaa, koska moisia Lynch ei harrasta, eikä tunnetusti halua selittää teoksiaan lainkaan.

Kiinnostavana yksityiskohtana mainittakoon se, että kannen perusteella Twin Peaks: The Return onkin jälleen nimetty sarjan kolmanneksi tuotantokaudeksi. David Lynch kertoi muutama päivä sitten, että on avoin idealle tehdä sarjaa vielä lisää, mutta ei nyt vedetä tästä sen kummempia johtopäätöksiä.

Sarjan toisen luojan ja käsikirjoittajan Mark Frostin toinen Twin Peaks -kirja nimeltään The Final Dossier ilmestyy lokakuun 31. päivä, joka sekin on faneille pakkohankinta. Kirja kertoo tarkemmin mitä tapahtui toisen ja kolmannen tuotantokauden välisenä aikana.