Uuden huhun mukaan Marvel Studiosin Hawkeye-sarja on pahassa vastatuulessa – ja toinen huhu kiistää koko asian

13.01.2020 21:01 | Muropaketin toimitus

Jeremy Rennerin tähdittämää Hawkeye-sarjaa on kaavailtu Disney+ -palveluun ensi vuodelle.

Jeremy Rennerin esittämän Clint Bartonin oli määrä palata Marvelin elokuvauniversumiin omassa Disney+:lla julkaistavassa Hawkeye-sarjassaan. Nyt sarjan tulevaisuus näyttää aavistuksen tuuliselta, mikäli tuoreisiin huhuihin on uskominen.

Comicbook.com on julkaissut perinteisesti luotettavana lähteenä pidetystä Murphy’s Multiversestä peräisin olevan huhun, jonka mukaan Disney olisi pistänyt Hawkeye-sarjan tuotannon jäihin määräämättömäksi ajaksi.

Jossain vaiheessa raportoitiin, että Marvel olisi kiinnittämässä sarjaan Hailee Steinfeldia Kate Bishopin rooliin. Syyksi sarjan jäädyttämiseen on arveltu Steinfeldin kiireistä aikataulua, mutta myös sitä, että Renneriä syytetään ex-vaimoonsa kohdistuneesta väkivallasta.

Toinen huhu kuitenkin kiistää Hawkeye-sarjan lykkäyksen. CBR:n saamien tietojen mukaan Disneyn edustaja olisi kommentoinut huhun olevan “täysin virheellinen”.

Hawkeye-sarjaa on alun perin kaavailtu julkaistavaksi syksylle 2021 Disney+ -palvelussa. Rennerin lisäksi muita virallisia kiinnityksiä sarjaan ei ole vielä tehty.