Uusimmat

Uuden Jackass-elokuvan kuvaukset alkoivat – Steve-O ja Johnny Knoxville joutuivat sairaalaan saman tien

17.12.2020 08:21 Muropaketin toimitus

”Vitun tuubat”, sanoo Jackass-tähti Bam Margera.

Jackass 4 -elokuvaa ehdittiin kuvata vain kahden päivän ja sen näyttelijöistä Steve-O ja Johnny Knoxville joutuivat jo sairaalaan.

Epäonnisen alun paljasti kotisivuillaan Bam Margera, joka kertoo videopätkässä hänen Jackass-kavereidensa teloneen itsensä tempussa, johon liittyi juoksumatto ja erilaisia instrumentteja.

– Toka päivä ja Steve-O ja Knoxville ovat jo lasaretissa. Jätkät hyppäsivät täysillä pyörivälle juoksumatolle bändikamojen kanssa, Margera sanoo istuen istuen sairaalan odotushuoneessa.

– Vitun tuubat, hän jatkaa.

Neljännen Jackass-elokuvan ensi-illan on tarkoitus olla 5.3.2021. Toivotaan että näin tosiaan tapahtuu, eivätkä keski-ikäiset miehet saa itseään hengiltä. Vuoden 2013 Jackass esittää: Paha pappa -elokuva tienasi yli 150 miljoonaa dollaria vain 15 miljoonan taalan budjetilla, joten ehkäpä miesten kannattaa edelleen teloa itseään.

Muropaketti Paha pappa -arviossa leffasta todettiin seitsemän vuotta sitten muun muassa seuraava:

”Zismanin heppi juuttuu kiinni limsa-automaattiin, hän yrittää pokata mahdollisimman irstaasti kaikkia naispuolisia, hän vittuilee moottoripyöräjengille, pikkupoika puhuu rumia ja juo julkisella paikalla kaljaa isoisän kanssa. Kyllähän moinen naurattaa vähän aikaa, mutta 90 minuuttia? Ei mitenkään”

Jackass esittää: Paha pappa on liian pitkäksi venytetty yhden idean vitsi