Uuden James Bond -elokuvan ensimmäinen promokuva on melko outo

16.01.2012 11:15 | Muropaketin toimitus

Skyfall

Parhaillaan kuvattavasta James Bond -elokuvasta Skyfall on julkaistu ensimmäinen virallinen promokuva. Se on erilainen kuin moni olisi voinut ennalta arvella.

Uuden Skyfall-kuvan pääosassa ovat siis uima-allas ja Daniel Craigin lihakset. Juuri oudommalla kuvalla ei yhtä tämän vuoden odotetuinta elokuvaa olisi voinut mainostaa, mutta kenties otoksessa tiivistyy jotain olennaista Skyfallista. Se selviää lokakuussa, kun elokuva Suomen teattereihin saapuu.

Sam Mendesin ohjaaman Skyfallin pääosissa nähdään Daniel Craigin ohella Javier Bardem, Ralph Fiennes, Judi Dench, Albert Finney, Berenice Malohe ja Naomie Harris.

Keskustelu

Kyllä minulle se oikea bondi on brosnanin esittämä. Ehkä johtuu iästä (23), mutta Connery ja Moore on aina ollut hieman pökkellöitä bondeina. Daltonista niin osaa sanoa. Craig taasen iha jees, muttei kuitenkaa Brosnanin veronen!

Ja ainahan noissa on ollut överi leikkikaluja (vaikka joo Vanish oli melkonen ideakukka)

Kaksi uusinta Bondia ovat kyllä parhaita. Näyttelijä vie Bondin takaisin sellaiseksi kuin hänet esitetään kirjoissakin.

Juuri toisinpäin. Uudet Bondit täyttä sontaa. Vanhat kunnon Bondit on rautaa ja juurikin Brosnanin Bondit olivat aikoinaan kova juttu.

Milloin viimeksi ollaan nähty Bond melkein kuolemassa (ihan oikesti kuolemassa) tai verissäpäin jne. Se siitä kansikuvapojasta…

”Vanhat Bondit” uusiotuotantona menisi enemmänkin parodian puolelle kuin Bond-elokuviksi. Itselläkin nämä Craigin Bondit ovat palautteet mielenkiinnon bondeihin. Viimeisimmät Brosna Bondit oli kyllä sellaista kuraa, että huhuh. En tosin sano, että kyseessä olisi ollut Brosnanin vika. Veikkaan, että kaveri olisi varmaan suoritunut ihan erilaistakin bondista, mutta ne kässärit oli kyllä uskomantonta sontaa pilipalileikkikaluineen.

Maailmaan mahtuu mielipiteitä, ja minun on se, että Brosnan tappoi mielenkiintoni Bondehin, ja Craig palautti sen. Ja juurikin siitä syystä, että Brosnan on kansikuvapoika, Craig ei.

Seuraava bondi ei vaan voi olla kuin huono, koska siinä on Daniel Craig. Vanhasta särmikkäästä Bondista yritettiin vääntää väkisin uusi versio, ja saatiin blondi kansikuvapoika. Seuraavassa leffassa on varmaan homokohtauskin jo mukana..

Huono otsikko, tai sanavalintana adjektiivi outo kuin suoraan lööppi-käsikirjasta. Hieno kuva, mutta promotionaalisessa(?) mielessä vähän yhdentekevä.

Tärkeintähän nyt onkin elokuvan nousemisen otsikoihin, mutta näyttelijät ja ohjaajan tuntien uskon tämän elokuvan pysyvän pinnalla pelkästä yleisön ylläpitämästä hypestä. Top 5 odotuslistalla.

Sam Mendesin Bond ei vaan voi olla huono, vaikka olisi kuinka outo promokuva.

Muropaketin uusimmat