Uuden Jimi Hendrix -elokuvan Suomeen saapuva tähti meni äärimmäisyyksiin valmistautuessaan rooliinsa

11.03.2014 09:10 | Muropaketin toimitus

Kesällä Suomeenkin saapuvan Outkastin André 3000 esittää muusikkolegenda Jimi Hendrixiä uudessa elokuvassa Jimi: All Is By My Side.

André 3000 eli André Lauren Benjamin halusi luonnollisesti olla mahdollisimman vakuuttava Hendrixin roolissa, joten hän valmistautui rooliinsa huolella. To-del-la huolella: André soitti päivittäin kuusi tuntia kitaraa saadakseen nakkinsa tanssimaan samassa tahdissa kuin Hendrixillä.

”Ajatus siitä, että kukaan soittaisi Hendrixiä, puhumattakaan että kyseessä olisi oikeakätinen kitaristi, oli yksi tämän projektin suurimmista haasteista. Löysin todella kärsivällisen opettajan ja laitoin Andrén harjoituskurssille hänen saavuttuaan Los Angelesiin. Hän istui pienessä studiossa kuusi tuntia päivässä ja opetteli soittamaan kitaraa vasenkätisesti. Hän jatkoi harjoituksiaan läpi kuvausten”, tuottaja Danny Bramson totesi Billboard-lehdelle.

Pientä helpotusta André kuitenkin sai; hänen kitarointiaan ei valmiissa elokuvassa kuulla. Kappaleista on vastuussa Waddy Wachtel.

John Ridleyn ohjaama All Is By My Side saa ensi-iltansa kevään aikana. Vielä ei ole tiedossa, saadaanko elokuva myös Suomen teattereihin.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Billboard

Muropaketin uusimmat