Uuden Star Wars -trilogian piti alkujaan päättyä ihan eri tavalla – Vannoutunut fani on nyt tekemässä elokuvan käsikirjoituksen pohjalta sarjakuvaa

09.03.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Star Wars -fani tekee sarjakuvaa Colin Trevorrowin alkuperäisen vision pohjalta.

Colin Trevorrowin oli alun perin määrä tehdä viimeinen Skywalker-saagan elokuva, mutta hän lähti projektista luoviin erimielisyyksiin vedoten. Lopulta Star Wars: The Rise of Skywalkeriksi nimetyn, yhdeksännen Episodi-elokuvan ohjasi J.J. Abrams, joka myös toimi käsikirjoittajana yhdessä Chris Terrion kanssa. Trevorrow sai kuitenkin pitää elokuvassa “story by” -krediitin.

Valmis lopputulos oli hyvin erilainen kuin Trevorrowin alkuperäinen Duel of the Fates -niminen visio. Mutta nyt Star Wars -fanit saavat myös tuon alkuperäisen, viime vuonna internetiin vuotaneen idean nähtäväkseen, tosin sarjakuvamuodossa.

Sarjakuvantekijä ja Star Wars -fani Andrew Winegarner on ottanut tehtäväkseen luoda Trevorrowin idean pohjalta sarjakuvan, joka valmistuessaan tulee olemaan seitsemän osan mittainen. Nimeltään sarjakuva on alkuperäisen idean mukaan Duel of the Fates.