Uudessa Ninja Turtles -elokuvassa mukana Bebop, Rocksteady, Krang ja Technodrome?

09.07.2012 10:51 | Muropaketin toimitus

Tuottaja Michael Bay ja ohjaaja Jonathan Liebesman valmistelevat parhaillaan uutta Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvaa. Latino Review -sivuston mukaan sarjakuvafilmatisoinnin tarinassa on mukana monta alkuperäisestä animaatiosarjasta tuttua hahmoa.

Latino Review -sivuston toimittaja El Mayimbe on omien sanojensa mukaan saanut käsiinsä Josh Appelbaumin ja Andre Nemecin Ninja Turtles -elokuvakäsikirjoituksen. Sen mukaan tarinassa esiintyvät alkuperäisen Turtles-animaation suosikkikelmit Bebop ja Rocksteady. Alati törppöilevän parivaljakon ohella tarinassa ovat mukana myös Krang, Technodrome ja Ulottuvuus X.

El Mayimben paljastukset kuulostavat kiinnostavilta, mutta vaikka kyseessä olisikin aito käsikirjoitus, ei fanien kannata vielä liikaa innostua – tai kauhistua. Ninja Turtles -elokuvan ensi-iltaa lykättiin hiljattain puolella vuodelta joulukuulta 2013 keväälle 2014. Syynä pidetään ensisijaisesti käsikirjoituksen rukkausta, joten tarinaan saattaa olla luvassa vielä suuriakin muutoksia.

Internetissä pyörivän ja aitona pidetyn synopsiksen mukaan Ninja Turtles kertoo neljästä kotiplaneettansa tuhosta selvinneestä ninjakilpikonnasta, jotka saapuvat opettajansa kanssa Maapallolle. Täällä nelikko lyö hynttyyt yhteen toimittaja April O’Neilin kanssa estääkseen Krangia orjuuttamasta ihmiskuntaa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comicbookmovie.com & Latino Review