Uudesta Ghostbusters: Afterlifesta voi nyt katsoa ensimmäiset 10 minuuttia studion siunauksella

06.01.2022 10:40 | Muropaketin toimitus

Uuden Ghostbustersin voi pian katsoa kotisohvalta.

Ghostbusters: Afterlife -elokuva tuli Yhdysvalloissa tarjolle VOD-palveluihin pari päivää sitten, jota mainostaakseen Sony Pictures on nyt julkaissut elokuvan ensimmäiset kymmenen minuuttia YouTubessa.

Vielä ei ole tiedossa milloin elokuva tulee Suomessa tarjolle videovuokraamoihin. Elokuva ilmestyy meillä myös Blu-rayna ja 4K Blu-rayna, joiden lisäksi luvassa on 4K Blu-rayn steelbook-versio.

Yhdysvalloissa fyysiset julkaisut lykätään pihalle 1. helmikuuta. Rapakon toisella puolella faneja hemmotellaan myös kahdeksan levyä sisältävällä Ghostbusters Ultimate Collection -boksilla, jolta löytyvät vuoden 1984 Ghostbusters, Ghostbusters II, Ghostbusters: Afterlife ja huima määrä bonusmateriaalia. Lootan kaikki ekstrat ja muut infot löytyvät täältä.

Muropaketin Ghostbusters: Afterlife -arvostelussa kahden ensimmäisen elokuvan tarinaa jatkavasta leffasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ghostbusters: Afterlife tarjoaa elokuvien vanhoille faneille pienen nostalgiapläjäyksen, mutta on vaikea nähdä, että elokuva voittaisi puolelleen uutta, nuorempaa fanikuntaa kovinkaan suuressa mittakaavassa.”

Arvostelu | Nostalgialla ratsastava Ghostbusters: Afterlife on kuin haudasta kaivettu ruumis

Muropaketin uusimmat