Uudet huhut ovat aivan päättömiä – ja toivottavasti totta: Ben Affleck ja Michael Keaton saavat The Flash -elokuvaan seuraa muista tutuista Batman-näyttelijöistä

21.09.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

The Flashin tulevassa elokuvassa nähdään ainakin Ben Affleckin ja Michael Keatonin esittämät Batmanit.

Jokunen aika sitten uutisoitiin, että tulevassa The Flash -elokuvassa nähtäisiin Ben Affleckin esittämän Batmanin lisäksi Michael Keatonin esittämä Batman. Tuoreen huhun mukaan tässä ei kuitenkaan ehkä ole kaikki – mukana saatetaan nähdä vielä muitakin Batman-näyttelijöitä.

Comicbook Movien kuuleman huhun mukaan tuleva elokuva seuraa Flashpoint-tarinaa sarjakuvista. Siinä Barry Allen sekoittelee aikalinjoja ja päätyy vierailemaan vaihtoehtoisissa maailmoissa. Huhun mukaan tuottajat koittavat nyt saada mukaan myös esimerkiksi Christopher Nolanin Yön ritari -elokuvissa nähdyn Christian Balen, Batman Foreverin Val Kilmerin ja Batman & Robinin George Clooneyn.

Myös The Flash -tv-sarjassa Barry Allenia esittänyt Grant Gustin saattaa olla mukana.

Huhun hillittömin osa on se, että myös Nicolas Cage olisi mukana elokuvassa. Hän esittäisi Supermania samassa maailmassa, missä vaikuttaa Keatonin Batman.

Varsinaisen Flashin roolissa nähdään jälleen Ezra Miller. Elokuvan ohjauksesta vastaa Andy Muschietti ja sen on määrä valmistua valkokankaille kesäkuussa 2022.