Uusimmat

Uudet julisteet esittelevät Jumanji-jatko-osan päähenkilöt

16.11.2017 10:16 Muropaketin toimitus

Jumanji

Jumanji: Welcome to the Jungle saa ensi-iltansa 22. joulukuuta.

Robin Williamsin vuoden 1995 komediaa jatkavasta ja kierrättävästä Jumanji: Welcome to the Jungle -viidakkoseikkailusta on julkaistu uusia julisteita, jotka esittelevät elokuvan karikatyyrimäiset päähenkilöt. Jumanjin ensimmäinen kuva sai yli vuosi sitten niskaansa seksismisyytöksiä, mutta ilmeisesti leffan hahmot ovat tarkoituksellisesti kuin suoraan parodiasta. Pääosia elokuvassa esittävät Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ja Karen Gillan. Mukana ovat myös Nick Jonas ja Bobby Cannavale.

22. joulukuuta ensi-iltansa saava Jake Kasdanin ohjaama Jumanji: Welcome to the Jungle on koko perheelle suunnattu erikoistehostepläjäys, jonka virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Kun neljä nuorta löytää vanhan videopelikonsolin, jossa on peli nimeltä Jumanji – josta kukaan heistä ei ole koskaan kuullutkaan – katoavat he pelin viidakkoon ja muuttuvat valitsemikseen avatareiksi: pelaaja Spenceristä tulee lihaskimppu seikkailija (Dwayne Johnson), jalkapalloilija Fridge taas menettää (omien sanojensa mukaan) ”kroppansa yläpäästä” yli puoli metriä ja muuttuu Einsteiniksi (Kevin Hart), suositusta Bethanystä tulee keski-ikäinen miesprofessori (Jack Black) ja seinäkukkanen Martha muuntuu kovanluokan soturiksi (Karen Gillian). Pian he oppivat että Jumanji ei ole vain peli – se on myös selviytymistaistelu. Voittaakseen pelin ja palatakseen todelliseen maailmaan nelikon täytyy käydä elämänsä vaarallisimpaan seikkailuun, selvittää mitä Alan Parrish jätti jälkeensä 20 vuotta sitten ja muuttaa omat mielikuvansa itsestään perinpohjaisesti – tai jäädä jumiin pelin sisälle ikuisuudeksi…”

Muropaketin uusimmat