Uudet kuvat esittelevät Se-elokuvan Pennywise-painajaispellen kotiviemärin

16.07.2017 09:45 | Muropaketin toimitus

Hirvitys saapuu elokuvateattereihin 8. syyskuuta.

It – Se -kauhuelokuvan Pennywise-pelleä esittävä, Hemlock Grovesta tuttu Bill Skarsgård paljasti kesäkuussa halunneensa Stephen Kingin Pennywiseksi itkettääkseen lapsia. Itku saattaa tulla Muropaketin toimituksen keski-ikäisillä toimittajillakin syyskuun 8. päivä Suomessa ensi-iltansa saavaa elokuvaa katsoessa, sillä Entertainment Weeklyn julkaisemat uudet kuvat ja konseptitaide Pennywise-pellenperkeleen viemärikodista näyttävät juuri siltä jollaiseksi sen kuvittelimme Kingin kirjaa 1980-luvun viimeisinä vuosina lukiessamme.

Myös tv-sarjan muodossa aikoinaan lapsia traumatisoineen pellepelottelun elokuvaversion on ohjannut muun muassa Mama-leffasta tuttu Andres Muschietti. Lastenitkettäjä-Skarsgårdin lisäksi leffassa nähdään muun muassa Finn Wolfhard, Richie Tozier, Jaeden Lieberher ja Bill Denbrough.

Kingin kirja seurasi päähenkilöiden elämää lapsina ja aikuisina. Leffa on jaettu kahteen osaa, joista ensimmäinen keskittyy nuorten taistoon pahuutta vastaan ja kakkososassa keskitytään aikuisiin.