UUSIMMAT

Uudet kuvat The X-Filesin tulevalta tuotantokaudelta herättävät vain lisää kysymyksiä

02.10.2017 09:40 | Muropaketin toimitus

The X-Files

Scully ja Mulder vaikuttavat vaihtaneen paikkoja The X-Filesin seuraavalla kaudella.

Entertainment Weekly on julkaissut pari uutta promokuvaa Salaisten kansioiden 11. tuotantokaudelta, joka alkaa ensi vuoden alkupuolella.

Rooleihinsa palaavat David Duchovny ja Gillian Anderson esittävät luonnollisesti edelleen FBI-agentteja, mutta uuden kuvan perusteella asiat ovat aivan toisella tolalla kuin edellisen kauden lopussa. Fox Mulder suree Dana Scullyn sairaalasängyn vieressä, vaikka viime kauden lopussa Scully oli kunnossa ja immuuni alienvirukselle ja Mulder oli saanut tartunnan.

Sarjan luoja Chris Carter lupaa kaikelle löytyvän selityksen, ja kertoo myös agenttikaksikon 15 vuotta sitten adoptoitavaksi antaman William-pojan nousevan tärkeään rooliin uusissa jaksoissa. Jo aiemmin kerrottiin, että mytologiajaksoja on mukana vain kaksi ja loput kahdeksan ovat niin sanottuja monster of the week -pläjäyksiä.

”Edellisellä kaudella meillä oli velvollisuus selittää, mitä 7-8 vuoden aikana oli tapahtunut. Nyt olemme vapaita siitä ja voimme keskittyä kertomaan uusia tarinoita. Niiden kehittäminen on ollut todella hauskaa. Kymmenestä uudesta jaksosta kahdeksan on itsenäisiä tarinoita”, Fox-kanavan iso pamppu David Madden kertoi.

”Aloitamme uuden kauden siitä, mihin edellisen kauden finaali päättyi. Luvassa on hyvin hektinen seikkailu, joka liittyy pitkälti Mulderin ja Scullyn William-poikaan. Tulette näkemään Syöpämiehen [William B. Davis] ja The Lone Gunmenit jossain vaiheessa. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja”, Madden jatkoi.

Mulder ja Scully versio 2.0, eli Robbie Amell ja Lauren Ambrose tekevät myös paluun agentti Millerin ja Einsteinin rooleihin.