Uusimmat

Uudet upeat Rogue One: A Star Wars Story -kuvat esittelevät mm. mustiin pukeutuneen Deathtrooperin

27.06.2016 10:03 Aki Lehti

Tarjolla on paljon muutakin kuin Darth Vaderin paluu valkokankaalle.

Juuri ennen juhannusta kerroimme Darth Vaderin esiintyvän ensi joulukuussa ensi-iltansa saavassa Rogue One: A Star Wars Story -elokuvassa.

Info oli peräisin EW-lehden tuoreimmasta numerosta. Leffalehti on nyt julkaissut nettisivuillaan printtiversiosta ylijääneitä valokuvia, jotka ovat hyvinkin kiinnostavia ainakin intohimoisille Star Wars -faneille.

Alla olevassa galleriassa nähdään muun muassa mustiin pukeutunut Stormtrooper, eli Deathtrooper, Donnie Yenin esittämä sokea Chirrut Imwe, selässään jonkinlainen uusi ase, Diego Lunan näyttelemä Capt. Cassian Andor taistelemassa rannalla muiden kapinallisten kanssa ja Baze Malbus, joka luottaa enemmän aseisiin kuin Voimaan.

Lähde: EW

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat