Uusimmat

Uusi Angry Birds -traileri julki – leffassa mukana Justimus, Sanni ja Ketonen & Myllyrinne

16.02.2016 11:00 Tatu Junni

Ison budjetin Angry Birds -elokuvasta on julkaistu uusi traileri. Samaan syssyyn on paljastettu animaatioseikkailun suomalaisversion ääninäyttelijät.

Rovion hittipelin valkokangassovituksen suomalaiset tähdet ovat:

Riku Nieminen (Red), Antti Lang (Sakke), Joonas Saartamo (Pommi), Tommi Korpela (Mahti Kotka), Pirjo Heikkilä (Matilda), Peik Stenberg (Tuomari Nokkava) sekä Kari Ketonen (Roni) ja Ville Myllyrinne (Leonard).

Ketonen & Myllyrinne!

Ihan tällaista yhteenpaluuta emme osanneet suomalaisen komediakentän teräsmiehiltä odottaa.

Elokuvassa voi kuulla myös seuraavien julkimoiden ääniä: Paula Vesala, Santtu Karvonen, Pasi Ruohonen, Elina Knihtilä, Essi Hellén, Joonas Nordman, Sanni, Ville Galle, Jari Sillanpää, Jaajo Linnomaa ja Anni Hautala. Mukana ovat myös Justimuksen Joose Kääriäinen, Sami Harmaala ja Juho Nummela.

Angry Birds -elokuvan suomenkielisen version ääniohjauksesta vastaa Antti L.J. Pääkkönen. Elokuva saa ensi-iltansa 13. toukokuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat