Uusi Evil Dead -elokuva on nyt kuvattu – Hommaan kului 6500 litraa tekoverta

27.10.2021 07:37 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna nähtävä Evil Dead Rise -elokuva saapuu meilläkin suoraan HBO Maxiin.

Uusi Evil Dead Rise -leffa on saatu kuvattua. Asiasta kertoo Twitter-tilillään sen ohjaaja ja käsikirjoittaja Lee Cronin, joka on tuttu esimerkiksi The Hole in the Ground -kauhuelokuvasta. Hän kertoo elokuvaa varten tarvitun noin 6500 litraa tekoverta.

New Line Cineman elokuvan pääosissa nähdään Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher ja Mia Challis.

Alkuperäisen vuoden 1981 Evil Deadin pääpäsmärit Raimi, Robert Tapert ja Bruce Campbell toimivat uuden elokuvan tuottajina. Campbell ei esiinny elokuvassa, sillä hän jäi eläkkeelle Ashin roolista Ash vs Evil Dead -tv-sarjan jälkeen.

Lue myös: Arvostelu: The Hole in the Ground on tunnelmallista kauhua Irlannin syrjäseudulta – Kati Outinen esittää tärkeää sivuosaroolia

Evil Dead Rise siirtää splatterkauhun metsästä kaupunkimaisemiin ja kertoo Sutherlandin ja Sullivanin esittämien sisarusten tarinan.

Elokuvaa ei nähdä elokuvateattereissa lainkaan, vaan se saapuu suoraan HBO Max -palveluun, joka aloitti eilen myös Suomessa. Teatterirundille se pääsee vain niissä maissa, joissa palvelu ei ole tarjolla. Evil Dead Rises nähdään ensi vuoden puolella.