Uusimmat

Uusi Game of Thrones -sarja kuvataan eri maisemissa kuin edellinen

16.10.2020 07:56 Muropaketin toimitus

House of the Dragon -sarja saa ensi-iltansa vuonna 2022.

Winter is Coming -sivusto kertoo HBO:n kuvaavaan uuden Game of Thrones -esiosasarjan eri maisemissa kuin edellisen. Alkuperäissarjan pääkallonpaikka oli Belfast ja siellä sijaitseva Titanic-studio, jossa kuvattiin myös GoT-sarja Blood Moonin pilottijakso, joka ei kuitenkaan päätynyt tuotantoon asti.

Esiosasarja House of the Dragon kuvataan Pohjois-Irlannin sijaan Englannissa, Watfordissa sijaitsevassa Leavesden-studiossa. Paikka on sama, jossa tehdään tällä hetkellä Robert Pattinsonin tähdittämää The Batman -elokuvaa.

House of the Dragon -sarjaan on tähän mennessä kiinnitetty vasta yksi näyttelijä, joka on lukemattomista elokuvista ja esimerkiksi HBO:n tuoreesta The Third Day -sarjasta sekä Peaky Blindersista tuttu Paddy Considine. Hän esittää sarjassa kuningas Viserys I:stä.

Uusi sarja perustuu George R.R. Martinin vuoden 2018 Fire & Blood -kirjaan ja kertoo Targaryenin suvun historiasta noin 300 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. Sen luojina toimivat itse Martin sekä Ryan Condal. Game of Thrones -veteraani Miguel Sapochnik ohjaa ainakin pilottijakson ja toimii yhdessä Condalin kanssa sarjan showrunnerina.

House of the Dragonin ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä jaksosta ja sen on tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2022.

Muropaketin uusimmat