Uusi Ihmeotukset-elokuva on “synkin kaikista Harry Potter -aiheisista leffoista”

27.09.2018 07:02 | Muropaketin toimitus

David Yatesin ohjaama Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset saa Suomen ensi-iltansa 14. marraskuuta tänä vuonna.

Eilen Harry Potter -maailmaan sijoittuvasta, toisesta Ihmeotukset-elokuvasta julkaistiin uusi traileri. Vaikka Potter-elokuvia pidetään pääasiallisesti koko perheen elokuvina, on niissä erittäin synkkiä piirteitä – ja marraskuussa ilmestyvä Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset saattaa olla koko Potter-universumin synkin elokuva.

Tätä mieltä on ainakin Ihmeotukset-elokuvien keskeisessä roolissa nähtävä Katherine Waterston, joka palaa jatko-osassa amerikkalaisen noidan, Tina Goldsteinin rooliin.

Toronto Sunille antamassaan haastattelussa Waterston sanoo, että hänen mielestään elokuva on “ehdottomasti synkin koko sarjassa, mukaan lukien kaikki Harry Potter -elokuvat”. Hänen mielestään tuleva elokuva on niin “intensiivinen kuin elokuva vain voi olla”.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset nähdään valkokankailla 14. marraskuuta alkaen. Elokuvan ohjaa Potter-veteraani David Yates ja käsikirjoittajana on toiminut J.K. Rowling itse. Näyttelijäkaartiin palaavat muun muassa Eddie Redmayne, Johnny Depp, Alison Sudol, Dan Fogler ja Ezra Miller. Jude Law liittyy mukaan nuorena Albus Dumbledorena.

Muropaketin uusimmat